onsdag 6 augusti 2014

GLÖM inte att rösta

Och tänk på vad jag sagt. LÄS IGENOM och förstå hur bra Sverige kan vara. Blunda inte för det som Alliansen gjort på tronen i dom år dom suttit. Välfärden = Din trygghet måste byggas upp igen. 
Är du inte rik så kommer du heller inte bli det med dom i makten då det endast gäller dom som har pengar. Dom har gjort suspekta affärer med statens egendom = din egendom då du är Svensk medborgare. 

Dom har sett till att folk får jobb genom FAS3 vilket är ett slöseri med kunnande och ett slavgöra för löjligt låg ersättning och inga rättigheter som en som faktiskt är anställd på ett företag. Förutom Bemanningsföretag Avskaffa Bemanningsföretagen! där du INTE har en fast punkt. 

Alliansen har dessutom fått för sig att människan inte kan bli sjuk. Tänk om det vore sant, då skulle dom t.ex funnit botemedlet till cancer. Dom har slängt oss medborgare hit och dit. Ja är du FRISK då kanske du inte förstår det här. 

Men jag GARANTERAR att du inte är immun mot sjukdomar bara för att du är frisk nu!!

Ha en bra dag!!!!

VALKOMPASSEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hur fan ser man ut.....när man inte fattar någonting? Det är ofta det händer för mig. Det är som om synapknappsern ......... hmmm äh,...