måndag 6 oktober 2014

Händelserik sommar!

Sommaren gav ledigt från den värsta värken!

Den värme som var har varit underbar! Dessutom fick jag resa till Turkiet i Sept. Med ett härligt gäng från Halmstad och barn och barnbarn, ok Theres var inte med hon var på sitt livs resa i USA.
Theres i USA

Morfar och Alvin äter på restaurang i Side.

Några i Halmstadsgänget. Och Emla längst bort!

Prins Charming äter själv.

Glass, mums!!


Och valet, det gick som jag hade hoppats på. 

Nu får vi börja jobba på att Sverige blir det föregångsland land det en gång var. Där vi bryr oss om alla!!! Där ingen ska lida över att de inte har jobb eller är sjuka. Du ska inte hamna utanför samhället för att du har otur, Istället hjälpas att få livskvalitet som alla andra.

Och min syster!!!

Hon flyttar tillbaka till Haninge. Hon får ingen hjälp av kommunen till lägenhet så hon flyttar in i vår källare. Vi kommer så pass bra överens att det fungerar. Jo då, vi ska skriva papper så att vi vet vad som gäller och inga surheter händer. Så nu är det organisera som gäller. Källaren ska om organiseras så att Christin får det bra där! Här kan du läsa henne historia, den gör en ledsen och förbannad över vad som kan hända. 

1 kommentar:

Hur fan ser man ut.....när man inte fattar någonting? Det är ofta det händer för mig. Det är som om synapknappsern ......... hmmm äh,...