måndag 23 juni 2014

Är det feghet eller rent av att man är naiv?

Bekvämlighet i nutid gör att man glömmer framtid!!!!

Midsommaren var inte rolig. Trodde jag skulle klara dagen men det gick åt fanders. Värken övermäktig och drängtrött! Men det var skönt ändå att alla var här. Jag vilade men kunde äta lite rökt lax som Leffe och Robban fixat till. Döttrarna, syster och vänner till Emla och Robban.
Jordgubbstårta som min älskade syster fixat, mums!

Nu till allvaret!
Tror folk att den privatiserade sjukvården och äldrevården är en hit? Våra pensionärer som byggt upp den Välfärd som Sverige varit känt för behandlas så jävla illa så det är en skymf mot dom. Visst finns det dom som hamnar på ett bra ställe. Men glöm för fan inte att alla har råd med denna vård. Kolla priserna så får du se. Istället blir det DU som får ta hand om dina föräldrar. Du kanske är mitt uppe i jobb och barn, kanske t.o.m. har mycket på jobbet så fritiden blir påverkad och du köper dina barn, som egentligen behöver dig. Tänk då att dina föräldrar behöver hjälp med mat, städning och toalettbesök.

Och om du själv blir sjuk!! Ja du risken finns. Var inte så naiv att du tror att det inte skulle hända dig. DÅ förbannar du den bekvämlighet som Alliansen lockat in dig i. Mer i plånboken! Pyttsan, du måste av de "extra" pengar du får skaffa dig och familjen en sjukvårdsförsäkring! Liknar USA.
Fattigdomen som motarbetats av Socialdemokraterna sen 1930 talet och fått Sverige på fötter och sett till att alla ska ha råd med Skola, sjukvård, äldrevård o.s.v.
Att ha pengar är inte fel, det kan rent av vara roligt. Men du blundar då för dina släktingar och grannar som inte har det så fett som du!

Det är dax att vi MEDBORGARE tar tillbaka Sverige. 
Vet du hur illa Alliansen skött Sverige? Sålt ut välfärden för en billig penning. Gjort affärer med DINA skattepengar och det har gått åt pipsvängen! OK rent åt helvete om jag ska uttrycka mig rätt.
LÄS på, för läskunnig är du väl. Eller är du slö och naiv så att du tror att det inte rör dig.

En del privatpersoner har skott sig på DINA skattepengar i form av att dom startat ett suspekt företag där dom bara tar in folk genom FAS3. LÄS om vad FAS3 är så förstår du hur det går tillväga. Dessa privatpersoner får bidrag från staten för att ta emot en anställning som är rena slaveriet. Det kan vara du för säker i din anställning är du inte längre i Sverige. Sen betalar dom ut en bråkdel till den anställde. En person som kanske har en kunnighet likt någon annan, som DU kanske. Men som räcker till boende. Men en "normalt" anställd får ut 14 000:- medans en FAS3 får ut ca 5 000:-. Är det OK?????

Tänk efter!!

Bekvämlighet i nutid gör att man glömmer framtid!!!!

KraMia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hur fan ser man ut.....när man inte fattar någonting? Det är ofta det händer för mig. Det är som om synapknappsern ......... hmmm äh,...