tisdag 20 maj 2014

SVERIGE OCH FRIHETEN SOM SATTE I HALSEN!

Frihet i Sverige? Nope!! Jo om du ska semestra men sen är det stopp. Bli för f-n inte sjuk på annan ort! Ha extrapengar undanlagda, spar inte bara till pensionen, ifall du blir sjuk! Kommunerna samarbetar INTE! Snart måste du säkert betala med kontokort INNAN du plockas in i ambulansen, helikopter e.t.c. Betalar du skatt? ja det är ingen som helst säkerhet, den behöver Alliansen till sina evigt felaktiga affärer.
Finns det undantag gäller inte dom för de personer som haft otur. Hur hårt jobbande du än är! Bara en undersökning i annat län måste pappersexercisen först vara klar, sen kan du undersökas.

Tänk om alla sjukhus var under en sambandscentral dina uppgifter finns att hämta vart du än är. Du behöver inte oroa dig över att du kanske blir undersökt, du blir undersökt för det finns tillräckligt med folk.

SVERIGE ÄR HELT UPP OCH NER
SVERIGE ÄR INTE TILL FÖR DEN SVAGA
SVERIGE HAR INTE SJUKA enl ALLIANSEN
Ser ut som jag skriver om Rumänien för ett antal år sedan då dom hade en ledare som hette Nicolae Ceaușescu.

Oj oj oj tänker du som är frisk och stark, som aldrig haft det mer svårt än att avgöra hur soffan ska stå. Som ...... ja du!

Orkar du inte förstå vad jag precis skrev om så är du långt ifrån verkligheten idag.

Men den kan slå till även för dig min vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hur fan ser man ut.....när man inte fattar någonting? Det är ofta det händer för mig. Det är som om synapknappsern ......... hmmm äh,...