torsdag 3 november 2011

Sova, va f-n är det?

Jag blir ju inte en gladare person för att jag har lite sömn? Näe, jag är så nere i skorna jag kan vara. Vet inte varför. Är kanske ovissheten för framtiden.
Dock vet jag en sak som inte ändras och det är min förbannade värk!!!


Eftersom jag inte tror att den Svenska Regeringen bryr sig, så vill man bara gå i ide. För att kunna vakna upp när allt är ställt tillrätta i landet. Är det ingen som ser att det går käpprätt åt helvete med vårt land.
Hoppas verkligen folk tar rätt spår vid nästa val, om inte tidigare. 
Vi behöver inte ha dom sittandes kvar, man kan faktiskt med gemensamma tag få bort dom tidigare.


Välfärden i landet kommer inte av att Moderaterna och dom övriga i Alliansen gjort något. Dessa har istället sett till att det behövdes någon förändring. Sen slår dom sig för bröstet dom sista åren och tar åt sig att dom har satt Sverige på rätt spår. Vem går på detta?????


Vad min framtid anbelangar så är jag en av många som kämpar, inte som den "vanlige" svensken utan vi har dessutom sjukdomar som gör att vi mår som skit. Och dessa måste vi nu försvara gentemot Försäkringskassan/Alliansen. Med blanketter, fina uttryck (annars läser dom inte i Länsrätten eller Kammarrätten) ve och fasa om du inte skriver så att dom förstår. 
Komiskt egentligen, människor med höga utbildningar måste ha skrivelser i standardform som dom själva utformat annars förstår dom inte. 


KraMia

1 kommentar:

  1. Man får skrämselhicka av regeringen, vilken krass verklighetssyn, och att folk gått på detta, häpnadsväckande.
    Jag kan bli så förbannad när jag försöker diskutera med personer som är moderater, får alltid slängt i ansiktet att förr var det minsann bidragsSverige, vadå bidrag säger jag, vad är det nu då, fast nu kommer bidragen till de som redan har pengar, i form av t ex Rut och Rot. Sjukförsäkringen är inget bidrag utan precis vad det heter en försäkring. Och de ändrar villkoren precis som de vill, och det drabbar oss som inget har.
    Det begriper inte vad det innebär att leva ett liv i ständig värk, att inte längre kunna göra det mest elementära, det som för andra är en självklarhet.
    Nä, politikerna kunde komma till oss och leva vårt liv under en vecka.

    varmaste kramen.

    SvaraRadera

Hur fan ser man ut.....när man inte fattar någonting? Det är ofta det händer för mig. Det är som om synapknappsern ......... hmmm äh,...